Bistro “Iets anders”Een begrip in Noordwijk en omgeving.

Bistro Iets Anders is een bourgondisch restaurant in het centrum van Noordwijk aan Zee. De “Bistro” bevindt zich in een monumentaal pand tussen de grote hotels zoals Huis ter Duin, Palace Hotel, Alexander Hotel en op loopafstand van Hotels van Oranje.

Bij Bistro Iets Anders wordt op de ouderwetse Franse manier gekookt met pure ingrediënten zonder opsmuk en tierlantijntjes. De bistro beschikt over 64 couverts, het interieur is sfeervol, donker en op en top Frans! Je kunt heerlijk tafelen aan een van de knusse tafeltjes in de zaak of gezellig eten aan de bar.

Daarnaast is er de kleine Bistro Privé waar u met een gezelschap van rond de 25-30 personen een avond privé kunt genieten, er bestaat ook de mogelijkheid om de Bistro exclusief te reserveren voor grote groepen.

Geopend op maandag t/m zondag vanaf 15:00 uur.



MenuOnze specialiteiten

Voorgerecht

DUO VAN ZALM:
gerookte zalm en rilette van zalm met klassiek garnituur en crostini’s€ 9,50
CARPACCIO VAN HERT:
met Parmezaan, Enoki paddenstoelen, krokante schorseneren en truffeldressing€ 9,50
BRIOCHE:
gevuld met gamba en surimi daarbij een chiffonade van ijsbergsla en Provençaalse vissaus€ 9,00
MOZAÏEK:
van parelhoen, eendenlever, bospaddenstoelen en Roseval aardappel met een dressing van Sauternes en sinaasappel€ 11,50
GARNALENKROKET:
naar eigen recept met persil frit en Dijon-mosterdmayonaise€ 8,50
BOUILLABAISSE:
Provençaalse vissoep met rouille en crostini’s€ 9,50
GRAND ENTREE:
Proeverij uit onze voorgerechten€ 14,50

VEGETARISCH:

POMPOENSOEP:
romige soep van pompoen met zoete aardappel, bosui en geitenkaas€ 8,50-
KROKANTE TOFFEE:
gevuld met blauwaderkaas, walnoten, chutney van paprika en tomaat met salade Mesclun€ 9,50€ 14,50
BIETENBALLEN:
huisgemaakte bitterballen van risotto, Parmezaan en bietjes op carpaccio van rode biet met een dressing van augurk, appel en ui€ 8,50€ 12,50
PORTOBELLO EN CROUTE:
onder een krokant dakje gepoft en gevuld met duxelles en trappistenkaas met antiboise-€ 17,50

Extra te bestellen:

brood met smeersels€ 4,50
gemengde salade of frites met mayonaise€ 4,00

Hoofdgerecht

KABELJAUW & ZALMTARTAAR EN CROUTE:
onder een krokant dakje met pompoencrème, gebakken bospaddenstoelen en Provençaalse vissaus€ 21,50
GEBAKKEN ZEEBAARSFILET:
met knolselderijmousseline, Beurre Blanc en een siroop van Aceto Balsamico€ 19,50
WILDBURGER:
rosé gegrild op brioche met gekonfijte zuurkool, truffelmayonaise en vossenbessencompote€ 14,50
KIPSATÉ 300 GRAM:
huisgemarineerde kipsaté met aardappelsalade, Atjar tjampur, kroepoek en pindasaus€ 14,50
BRASSERADE:
gestoofde rundersukade met aardappelmousseline, rode kool, gekarameliseerde appel en port-lauriersaus€ 18,50
DUO VARKENSHAAS & BUIKSPEK:
filet mignon van varkenshaas en langzaam gegaard buikspek met gesmoorde kool en gerookte knoflooksaus€ 21,50
HERTENBIEFSTUK:
met strudel van “zuurkool en worst”, stoofpeer en Jägermeistersaus€ 24,50
DUO FILET MIGNON & SUKADE:
ossenhaas en zacht gegaarde rundersukade met Madeira-shiitakesaus€ 23,50
in combinatie met gebakken eendenlever: € 4,50

SPECIALITÉS FRANÇAISES :

3-gangen €29,50
SOUPE À L’OIGNON:
Uiensoep van sjalotten met kaascrouton€ 6,50
ESCARGOTS:
Zes wijngaardslakken met kruidenboter uit de oven€ 7,50
CUISSES DE GRENOULLES:
gebakken kikkerbilletjes met warme knoflook-aïoli€ 7,50
****
CONFIT DE CANARD:
gekonfijte eendenbout met tarte tartin van witlof en Provençaalse rode wijnsaus€ 17,50
POTÉE DE GIBIER:
stoofpotje van wild met winters garnituur€ 17,50
****
CRÊPES SUZETTE:
flensjes met Grand Marnier-sinaasappelsaus en vanille-ijs€ 7,50
DAME BLANCHE:
vanille roomijs, warme chocolade en slagroom€ 7,50

Dessert

CHOCOLADEMOUSSE:
van pure chocolade met amandel krokant, compote van sinaasappel en PX gelei€ 8,50
COUPE BOURGUIGNONNE:
vanille-ijs met warme bosbessensaus, Crème de Cassis en slagroom€ 7,50
BREAD AND BUTTER PUDDING:
met hangop van yoghurt en kaneel, bosbessenroomijs en karamelsaus€ 7,50
KAASSELECTIE:
selectie van zes kazen€ 11,50
ook lekker met een glaasje Tawny port€ 4,75
DESSERTWIJN:
Navarra Moscatel€ 4,25

Diverse koffie's

IRISH KOFFIE
Ierse Whisky en halfgeslagen room€ 7,50
FRENCH KOFFIE
Grand Marnier en halfgeslagen room€ 7,50
ITALIAN KOFFIE
Amaretto en halfgeslagen room€ 7,50
SPANISH KOFFIE
Tia Maria en halfgeslagen room€ 7,50
D.O.M. KOFFIE
Benedictine en halfgeslagen room€ 7,50
KANEEL KOFFIE
Kaneel likeur en half geslagen room€ 7,50

In onze keuken wordt gewerkt met o.a. noten en pinda’s, dus kunnen er in andere producten sporen van noten en pinda’s voorkomen. Vraag naar onze Allergenenkaart, de bediening helpt u graag!

Sunday Special

€32.50 p.p.

Special Aanbiedingen voor u!

  • Sunday Special

    U start met en glas cava met amuse, daarna een proeverij uit onze menukaart en sluit af met koffie of thee.

    Een perfecte zondag met familie, vrienden of gezellig met elkaar. Naast de Sunday Special serveren wij natuurlijk ook de Menukaart. Wij serveren de "Sunday Special" vanaf 15:00 uur. *Dit menu is uitsluitend per tafel te bestellen.
    €32,50

De hele kaart

AdresHier vindt u onze bistro!

Informatie

Een gezellige, no nonsense, bistro met eerlijk en heerlijk eten. U kunt ons telefonisch bereiken onder het nummer 071 - 361 1136.

Gratis Parkeren

U kunt tot 8 plekken gratis bij de Bistro op het terrein parkeren.

Adres

Bistro Iets Anders
Pickeplein 4
2202 CK Noordwijk

Locatie